20 godina Centra za životnu sredinu: Konkurs za najbolje vizuelno rješenje!


Centar za životnu sredinu slavi 20 godina postojanja! Povodom ovog jubileja raspisujemo konkurs za najbolje vizuelno rješenje.
Pravila za prijavljivanje na konkurs
Konkurs je otvoren za kreativce iz cijelog svijeta svih starosnih doba. Autori treba da pošalju ilustraciju koja će predstavljati vizuelno rješenje za 20 godina Centra za životnu sredinu:

  • u digitalnoj formi
  • PDF ili TIFF formatu
  • RGB ili CMYK modu
  • 300dpi
  • A3 formatu – vertikalno

Autori mogu da pošalju do dvije ilustracije na zadatu temu.
Sva ilustrativna rješenja na zadatu temu mogu da budu u jednoj ili dvije boje najviše, i da su finalizirana u vektor formatu.
Pobjedničko rješenje štampaćemo na promotivnim materijalima u sito tehnici.
Autori mogu uraditi ilustracije sa tekstom, bez teksta ili samo tekst, ali predlažemo da tekst bude stilizovan i osmišljen vizuelno kao ilustracija.
Tekst:

  • 20 GODINA BORBE ZA PRIRODU I LJUDE

Molimo vas da ne šaljete fotografije i radove koji su objavljivani ranije. Uz rad, navedite vaše ime, prezime, i jednu rečenicu o ilustraciji. Radove možete slati na email adresu: info@czzs.org
NAGRADE
Rad koji bude odabran kao najbolji će biti primijenjen na promotivne materijale Centra za životnu sredinu i nagrađen sa 200 KM. Drugi najbolji rad biće nagrađen sa 100 KM. Treći najbolji rad biće nagrađen sa 50 KM
O radovima odlučuje žiri od 5 članova.
Svi radovi, uključujući pobjedničke, biće izloženi tokom promocije Centra za životnu sredinu, kao i na našim društvenim mrežama, sa fokusom na predstavljanje autora o čemu ćemo vas dodatno informisati po završetku konkursa. Radovi koji ne odgovaraju pravilima konkursa neće biti uzeti u žiriranje.
KONKURS JE OTVOREN DO 31. OKTOBRA.
Više informacija pronađite na : http://czzs.org/20-godina-centra-za-zivotnu-sredinu-konkurs-za-najbolje-vizuelno-rjesenje/