CAT treba VOLONTERE: Mačkograd u decembru u Tuzli

CAT i Caffe bar Sloboda spremaju veliki događaja pod nazivom “MAČKOGRAD” u Tuzli. Muzika, druženje, animatori, YOUTUBERI, šminkeri za najmlađe i mnogo toga očekuje građane Tuzle 8. decembra u Caffe baru Sloboda.

 

Ideja MAČKOGRADA je da uz druženje i dobru zabavu prezentujemo rezultate našeg minulog rada građanima Tuzle. Kako događaj ne bi bio dosadan, za naše građane smo pripremili veliki broj interesantnih aktivnosti – poput dolaska animatora za najmlađe, “Youtube” zvijezde za nešto starije i dobro druženje za sve građane!
Da bi zabava i organizacija bili na visokom nivou – potreban/a si nam baš TI! Kroz volontiranje na Mačkogradu ti nudimo mogućnost druženja i rada sa našim mačkama na jedinstvenom događaju u Gradu Tuzla. Tim od 10 volontera će imati različite zadatke u pripremi i tokom realizacije događaja – poput:
– Medijske vidljivost na društvenim mrežama
– Logističke pripreme događaja
– Druženje sa drugim mladim gostima događaja i slično.
– Animiranje građana tokom događaja
Svi volonteri će dobiti zahvalnice za rad, CAT majice, te će im biti obezbjeđena hrana tokom dana događaja.

Prijaviti se možete  ispunjavanjem jednostavnog upitnika:

CAT: Upitnik za volontiranje na Mačkogradu
Nažalost, nismo u mogućnosti angažovati volontere iz drugih gradova – obzirom da ne možemo pokriti troškove smještaja i putovanja.

O samom događuje se možete informisati na našoj zvaničnoj stranici “fejsbuk” događaja:
MAČKOGRAD 
Od naših početaka smo se trudili da na drugačiji način doprinesemo kvalitetnijem sprovođenju edukativnih aktivnosti u našem gradu i državi. Stoga smo se odlučili da mačke budu naš protagonist, a sve osobe otvorenih pogleda naši “mačići”.
Inicijativa “CAT – građani protiv terorizma” pored svojih redovnih terenskih aktivnosti u vidu edukacije, osnaživanja i afirmacije mladih – također je prisutna i na društvenim mrežama, gdje širi svoj pozitivan uticaj.
Mačkograd je zamišljen kao događaj, koji će okupiti preko stotinu građana Tuzle, te nam je potrebna pomoć i mladih aktivista, koji žele aktivno učestvovati u organizaciji i realizaciji ovog događaja. Ova prilika je otvorena za 10 mladih volontera iz Tuzle i okolice, koji će se pridružiti našem CAT timu!
 
Više o nama možete pronaći na:
Facebook: 
Instagram: 
Youtube: S mačkama o miru (Ostaviti subscribe)
Web portal: