Fadil Novalić će iskoristiti zahladnjenje kako bi sutra potpisao nova pisma namjere #odgovornost

Fadil Novalić premijer Federacije BiH, odlučio je ovu promjenu vremena iskoristiti za potpisivanje novih pisama namjere. Kako su iz Vlada FBiH najavili sutra bi se trebala održati svečanost na koji će gospodin Novalić potpisati nekoliko pisama namjere na razne teme. Zahladnjenje koje je došlo u BiH mnogim građanima prija, a potpisivanje novih pisama namjere život u BiH će učiniti još boljim.

“Ja sam se odlučio na potpisivanje pisama namjere, jer je sada malo zahladnjelo i osjećam se spremnim. Pisma će biti za razne teme. Naravno najviše će biti za nabavke vakcina zato što ganjam taj svjetski rekord. ali tu će biti uključena i nabavka protuotrova za ugriz neke zmije. Nismo još odlučili koje. Biće tu i još neka pisma koja će biti iznenađenje”, rekao je Fadil Novalić, premijer FBiH.
Građani u FBiH oduševljeni su ovom odlukom premijera Novalića da poslije duže pauze potpiše nekoliko pisama namjere. Iako da sada pisma namjere koje je gospodin Novalić potpisivao i nisu donijela neke rezultate, građani se ipak nadaju da bi sada moglo biti drugačije.
“Mi kad smo jutros pročitali ovu vijest stvarno smo se obradovali. Nadamo se da će potpisivanjem ovih novih pisama namjere napokon nešto dobro biti za BiH. Hvala gospodinu Novaliću što se ovako trudi za naš narod. Očekujem da će ispuniti sve što potpiše sutra”, rekao je Hamza Naivac, trgovac iz Begovog Hana.
Cijeli program počinje sutra u 12:00 u zgradi Vlada FBiH, a direktni prenos možete gledati na Facebook stranici Fadil Novalića. Specijalni voditelj cijele svečanosti će biti Fikret Hodžić.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.