Fadil Novalić otvara YouTube kanal #odgovornost

Premijer FBiH gospodin Fadil Novalić jućč je održao historijski prvi live na Facebook stranici Vlade FBiH. Live je prošao odlično, a zbog velikog broja pozitivnih komentara gospodin Novalić je odlučio da otvori svoj YouTube kanal. Ovo nije prvo put da neki od političara ima kanal na toj platformi, sjetimo se ministra Arnela Isaka koji je stekao ogromnu popularnost baš preko YouTube kanala.

“Najavljujem vam ovom prilikom da ću otvoriti svoj kanal na YouTubeu. Vidio sam da me narod voli i da im se sviđa moj live. U planu imam na kanalu snimati sve i svašta. Naravno sastavni dio kanala biti će popularni vlogovi koje ću snimati na sjednicama, zvaničnim susretima, ali i u svakodnevnom životu. Nadam se da će mi kanal uspjeti jer sam čuo da su tu dobre pare. Pozivam sve građane da se pretplate na moj kanal, a ispod svakog videa će biti i link za donacije”, rekao je Fadil Novalić, premijer FBiH.

Premijer Novalić će biti jedan od rijetkih političara u svijetu koji je na funkciji i ima otvorena YouTube kanal. Mi smo pitali poznatog YouTubera šta misli o ovom potezu gospodina Novalića.

“Mislim da će svakako biti zanimljivo gledati njegov sadržaj. Nadam se da će uspjeti privući publiku i želim mu svu sreću. Ako treba kakva pomoć slobodno nek mi se javi. Ja sam na YouTubu već dugo i svega sam se nagledao, ali da političar ima aktivan kanal sa vlogovima to još nisam vidio”, rekao je Samir Lajk, poznati YouTuber iz Travnika.

Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi