Javni poziv za dodjelu sredstava iz Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH


Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije je dana 29.10.2019.godine objavilo Javni poziv za odabir korisnika sredstava planiranih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2019.godinu na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša „ Ostale potpore-sredstva za zaštitu okoliša“ iz namjenskih sredstava Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH – te u sastavu istoga i nove obrasce koji su sastavni dio ovog Javnog poziva.
Ovim putem objavljujemo novi Excel obrazac financijskog pregleda projekta/programa, jer se u već objavljenom, zbog tehničkih problema, nije mogao ostvariti uvid  u kompletan prikaz kartica radnih listova u Excelu. Novi obrazac financijskog pregleda projekta možete preuzeti OVDJE.
Za sve eventualne dodatne informacije, Povjerenstvo imenovano za pripremu i provođenje postupka za dodjelu namjenskih sredstava doznačenih iz Federalnog fonda za zaštitu okoliša u Proračun Hercegbosanske županije, svim potencijalnim korisnicima stoji na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati na broj telefona ili mail naveden u tekstu Javnog poziva.
Vlada HBŽ
(Tomislavcity.com)