KCUS prelazi u Wellness i spa centar do kraja pandemije #SJAŠITE

Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, postala je glavno mjesto za prijema pacijenata u Sarajevu u proteklih mjesec dana. Nakon višemjesečne agonije i ataka od strane KCUS-a Sarajevo, Općoj bolnici je dozvoljen rad u punom kapacitetu. KCUS je povodom toga spremio konkretan odgovor.
Wellness & spa
“Uposlenici KCUS-a Sarajevo su dali svoj maksimalan doprinos u borbi s pandemijom. Trećina osoblja nam je trenutno disfunkcionalna, jer su i oni sami dobili koronu. Tako da mi više nemamo šta ponuditi. Ovi hohštapleri iz Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” se šepure da mogu biti vodeća bolnica u gradu, pa eto im sad prilike da ih vidimo”, rekla je direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.
Kako bi rasteretila svoje uposlenike, čuvena Seka je donijela odluku da se ukinu sva odjeljenja na ovoj klinici u narednom periodu.
“Svi uposlenici KCUS-a će biti pušteni kućama, neće morati dolaziti na posao, a plate će redovno primati i to u punom iznosu. Do kraja ove godine ćemo čitavu kliniku pretvoriti u jedan ogromni spa i wellness centar, definitivno najveći na Balkanu, a možda i u Evropi. Tu će građani imati priliku da se opuštaju i ne brinu o koroni, jer je centar toliki da nema šanse da se održi blizak kontakt s ostalim posjetiteljima”, dodala je Sebija,
Do kraja ove godine Opća bolnica “Prim. dr. Abdulah Nakaš” će biti zadužena za kompletnu hospitalizaciju pacijenata s područja čitavog Kantona Sarajevo.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.

Posljednji postovi