Likovna radionica: “Pronađi svoju inspiraciju”

Želite li uraditi nešto za sebe ovo je baš za vas. Projekt “Pronađi svoju inspiraciju” poziva Vas na naša dva događaja, likovnu radionicu i muzičku kupku.

Likovna radionica će donijeti sudionicima boje, veselja i inspiracije. Od velike je važnosti razvijanje kreativnosti u svakodnevnom životu. Kada nešto lijepo stvaramo zadovoljniji smo sobom i lakše pronalazimo inspiraciju u životu. Umjetnost omogućava lakše izražavanje misli i osjećaja te nam može pomoći u nošenju s različitim životnim iskustvima. Dovoljno je rezervirati malo vremena za sebe i pustiti mašti da nas vodi.

Zvuk drevnih instrumenata kao što su: planetarni gong Venera, himalajske zvučne zdjele, šamanski i okeanski bubanj, vimana, koši ili zafir zvončići obnavljaju tijelo, um i duh. Na krilima vibracije i zvuka otići ćete u beskonačne prostore svijesti, a vaša namjera, koja je snažna vibracija, neka bude posvećena vašoj dobrobiti na stazi vašeg življenja kojom svakodnevno hodite! Naša svjesnost, zvuk i vibracije gongova, aktivnost je i doživljaj koji nas vodi u unutarnje prostore srca. Dolazeći u kontakt sa energijama u nama i/ili izvan nas otvaramo mogućnost transformacije tih energija i stvaranja novih. Te nove energije postupno nas vode do zdravlja, sreće, slobode!

PRIJAVE:

LIKOVNA RADIONICA

Za likovnu radionicu je slobodno 15 mjesta. Prijavljujete se preko emaila n_projekt@yahoo.com do 9.9.2021. godine (četvrtak). Molimo zainteresirane da u emailu napišu svoje puno ime i prezime. Prvih 15 osoba će dobiti priliku za sudjelovanje, te će o tome biti obavješteni od strane organizatora preko emaila. Također, ukoliko neko odustane molimo da javi organizatoru na email najkasnije do 10.9.2021. godine, kako bi neko drugi mogao dobiti priliku sudjelovati u radionici.

Likovnu radionicu vodi Sunita Fišić (ARTIONA).

ZVUČNA KUPKA

Za sudjelovanje na zvučnoj kupki molimo da napravite rezervaciju kod ljubaznih domaćina, Džipsi, Džipsi, koji će popuniti maksimalni broj ljudi dozvoljen u skladu sa epidemiološkim propisima.

Nastupaju:

– dr. Mirsada Zećo (planetarni gong Venera, himalajske zvučne zdjele, šamanski bubnjevi…),

– Goblen Geisha (hidrofon, vokal i sint).

Na događaje se možete prijaviti posebno.

Radujemo se zajedničkom inspiracijskom putovanju. Vidimo se 11.9.2021. godine, Džipsi, Džipsi, Sjenice A, Sarajevo.

(mreža-mira)

Posljednji postovi