Martovsko izdanje Biltena ORC Tuzla i Omladinske mreže BiH (262.)

Pred vama je Bilten koji neprekidno i redovno izlazi svakoga mjeseca, još od maja 1999. godine – već punih dvadeset i dvije godine. Svaki mjesec bilten, osim objavljivanja na web stranicama, mejling listama i društvenim mrežama, šaljemo i na oko 5.000 elektronskih adresa u BiH i vani.
4 Common Problems That Arise When Values Aren't Defining Your Company  Culture - BespokeHR
Bilten sadrži informacije o radu Omladinskog resursnog centra (ORC-a) Tuzla, mjesečne aktivnosti omladinskih organizacija, neformalnih grupa i pojedinaca – članova Omladinske mreže Bosne i Hercegovine, njihove planove za naredni period i ostale korisne obavijesti namijenjene mladima i NVO sektoru.
Pročitajte šta je to novo u svijetu BH omladinskog aktivizma, kao i pozive za projekte i aktivnosti.
Predstavljamo vam martovsko izdanje (262.) mjesečnog informativnog Biltena Omladinskog resursnog centra (ORC) Tuzla i Omladinske mreže Bosne i Hercegovine, koja za sada broji 186 organizacija i 115 pojedinaca iz 75 mjesta BiH.
Ukoliko želite da budete na mailing listi za naredna izdanja mjesečnog informativnog Biltena, ili ako imate pitanja ili sugestije, javite nam se. Mjesečni informativni Bilten, kao i arhivu dosadašnjih izdanja možete naći i na web stranici Omladinske mreže Bosne i Hercegovine: www.omladina-bih.net
Sve dosadašnje biltene možete pronaći na LINKU
Uživajte u čitanju!

Posljednji postovi