Načelnik Hadžića obećao prodati zgradu općine Arapima ako pobijedi na izborima #SJAŠITE

Načelnik Općine Hadžići, Hamdo Ejubović je poznat po prodaji zemlje Arapima. Kako svi ljudi koji ga vole, podržavaju taj njegov poduzetnički duh, on je spremio novo obećanje ukoliko pobijedi ponovo u ovoj općini.
Načelnik Hadžića o koronavirusu: Kada sve analiziramo osjećam se prevarenim, o čemu se ovdje radi?
Ja sam razmišljao dugo o tome šta bi to moji građani najviše voljeli da ja uradim, tj. šta je ono što se njima najviše svidjelo, a da sam ja radio. Nakon dugih konsultacija s mojim timom, nakon mnogo sastanaka, shvatili smo da je to prodaja zemljišta Arapima. Naši građani su oduševljeni ovim, jer je mnogo novca ušlo u općinu zbog toga. Ne da su oni nešto vidjeli to, ali jednostavno je to nešto što sam ja najviše radio. Tako da, vodeći se onom starom: “Tim koji pobjeđuje, ne treba mijenjati”, ja također neću mijenjati ni aktivnosti koje pobjeđuju. Stoga obećavam, ako pobijedim, dat ću zgradu općine na licitaciju našim prijateljima iz Golfskog zaljeva, pa da se okitimo još jednom velikom investicijom. A za sljedeće izbore, ako Bog da, možda i otcjepljenje od Bosne i Hercegovine i pripajanje Emiratima, ali da ne žurimo još uvijek”, kazao je Ejubović.
Iz kabineta Ejubovića kažu da je on već počeo učiti arapski jezik, te da je općina izdvojila 20.000 maraka za profesora jezika, kako bi se što bolje mogli sporazumijevati s investitorima i novim stanovnicima Hadžića.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.