Navijači u Americi uz pomoć zastave uhvatili mačku koja je pala s krova stadiona (VIDEO)

Navijači Miami Hurricanesa uz pomoć američke zastave spasili su mačku koja je pala s krova tokom utakmice NCAA lige američkog fudbala u kojoj je njihov tim igrao protiv Appalachian State Mountaineersa.

Na stadionu Hard Rock odvijala se svojevrsna drama kada su gledaoci u jednom trenutku na krovu stadiona primjetili mačku koja je visila i prijetila joj je opasnost da pade s velike visine.

Odmah su reagovali, te su odlučili da je pokušaju uhvatiti u zastavu. U mnoštvu video zapisa koji su se pojavili na društvenim mrežama i koji su skupili višemilionske preglede, prikazana je prava histerija na tribinama.

Navijači su naprosto vrištali gledajući mačku kako pada, ali životinja se na svu sreću odbila od zastavu i spustila na sigurno. Jedan navijač potom je podigao mačku iznad glave, a na tribinama je nastalo opće oduševljenje.”Mački želimo sve najbolje u preostalih osam života”, poručili su u šaljivom organizatori.

Također, potvrdili da mačka nije zadobila nikakve povrede, a Miami Hurricanesi su ostvarili pobjedu protiv Appalachian State Mountaineersa rezultatom 25:23.

(klix.ba)

Posljednji postovi