Pismo dječaka iz Gradiške Djeda Mrazu ostavilo mnoge u šoku!

Pismo dječaka iz Gradiške Djeda Mrazu samo s jednom željom: Povedi sve političare na Sjeverni Pol i čuvaj ih da ne bi pobjegli nazad

Došao je novogodišnji period i vrijeme je da se ispunjavaju novogodišnje želje. Vođen time, dječak Petar P. iz Gradiške poslao je pismo Djeda Mrazu Kulturnog centra Gradiška.
Pismo prenosimo u cijelosti:
„Dragi Djeda Mraze,
imam samo jednu želju i molim te da mi je ispuniš. Кad se budeš vraćao na Sjeverni Pol povedi sve političare, ali baš sve. Nemoj nijednog ovdje zaboraviti. Molim te samo ih dobro čuvaj na putu, da ti ne bi pobjegli nazad. Onda ću moći gledati svoj program na TV, a ne skupštinu koju moj tata gleda i njihove svađe. Molim te zaposli ih tamo na Sjevernom Polu da ti pakuju igračke i slatkiše. Samo pazi, oni će sigurno i tamo da se svađaju, jer su tako navikli. Ako im dopustiš da se svađaju, ništa neće uraditi, i ti ćeš idući put morati doći bez igračaka i slatkiša. Nadam se da ćeš ti to riješiti, a i meni ispuniti želju. Još samo da ti kažem da što se mene tiče ne moraš ih vraćati.
Tvoj Petar P“.

Ubrzo je dječak iz ovog centra dobio odgovor, koji također prenosimo u cijelosti:
„Dragi Petre,
Djeda Mraz Кulturnog centra ti teško može ispuniti ovu želju. Možda je to i jedina, koju je nemoguće ispuniti djetetu, ali svakako smo objavili tvoje pismo u nadi da ga svi političari pročitaju i shvate kako se osjeća, misli i kako razmišlja mali Petar.
Vaš Djeda Mraz Кulturnog centra Gradiška“.
Izvor: Interview.ba

Posljednji postovi