Poziv na event: Studentski poslovi preko ljeta u Americi

Želiš provesti 5 (ili manje) mjeseci u Americi? Putovati, raditi i zaraditi? Želiš usavršiti engleski jezik do naprednog levela, a sve to kroz zabavu, druženje, najbolje provode, putovanja i upoznavanje vršnjaka iz čitavog svijeta?

Ako je tvoj odgovor da, pridruži nam se na prezentaciji Work & Travel USA programa. Saznat ćeš kako da  kroz nekoliko jednostavnih koraka osiguraš sebi najbolje ljeto života, radeći studente poslove u Americi. Ovo je tvoja prilika, da putuješ, radiš, postaneš finansijski neovisan/a (zaradip preko 30.000 KM), provodiš se, družiš i doživiš nezaboravne avanture. Program je otvoren za sve studente koji vole da putuju, ambiciozni su i željni novih avantura.

Kada? Utorak 13.12.

Gdje? HOMEWORK HUB Sarajevo (Kolodvorska 12, Pofalići)

U koliko? 12:00

Program Work & Travel USA sprovodi Experience, centar za mlade. Program je pokrenula američka vlada, a sprovodi se u saradnji sa Ambasadom SAD-a u BiH. Ima za cilj usavršavanje mladih u raznim oblastima, sticanje novih vještina i upoznavanje s novim kulturama.

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.