Poziv na online panel diskusiju: “Učešće mladih u procesima održivog mira u Bosni i Hercegovini”

Fondacija „Udružene žene“ iz Banja Luke poziva sve zainteresovane studente/ice i druge zainteresovane predstavnike/ce stručne javnosti na prvu online Panel diskusiju pod nazivom „Učešće mladih u procesima održivog mira u Bosni i Hercegovini“  28. maja 2020. godine putem Zoom online aplikacije, sa početkom u 10:00h.

Cilj Panel diskusije je doprinos  razvijanju motivacije mladih ljudi iz Bosne i Hercegovine u procesima pomirenja i uspostavljanju održivog mira u BiH.
Panel diskusiju organizujemo u sklopu projekta „Klupa mira“ koji Fondacija „Udružene žene“ iz Banja Luke  realizuje uz finansijsku podršku Međunarodne organizacije za migracije IOM BiH, a koji obuhvata niz aktivnosti koji treba da doprinesu jačanju građanskog angažmana u mirovnim procesa u Bosni i Hercegovini.
Svi zainteresovani učesnici/e svoje učešće treba da potvrde na mejl adresu ivicgorica@gmail.com ili putem Fesbuk stranice Fondacije „Udružene žene“ sa obaveznim navodom mejl adrese kako bismo  Vam dostavili link putem kojeg ćete se uključiti na Panel diskusiju.

Posljednji postovi