Prijavi se na besplatni webinar: Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika

U savremenom poslovnom svijetu često se ključnim faktorom za uspjeh pokaže kvalitetna mreža partnera i suradnika. Ostvariti kontakte, izgraditi mrežu, a potom održati odnose izazovi su s kojima se susreću pojedinci u svakodnevnom poslovanju. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju izazvanu globalnom pandemijom, ove vještine su možda još i više dobile na važnosti.
Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika
Upravo zato će one biti tema prvog online izdanja Code On Meetup-a koje će se održati u četvrtak, 16.4.2020. godine u 14hCode On Meetup Vol. 15: Networking sudionike će upoznati s pravim vrijednostima umrežavanja, odnosno popularnog networkinga i omogućiti im odgovore na pitanja kako se umrežiti i održavati kontakte stečene unutar mreže.
Domaćin ovog praktičnog i interaktivnog webinara bit će Helena Habdija koja će sa sudionicima podijeliti mnogo primjera iz svog iskustva vezanih uz uspješnu promociju sebe i svoje poslovne ideje.
Helena Habdija je iskusna edukatorica, mentorica, dizajnerica radionica i programa, organizatorica konferencija i trenerica koja radi sa startup-ima, akceleratorima i organizacijama za mlade širom Europe koji su se fokusirali na društveno poduzetništvo i Tech4Good. Trenutno radi na osnaživanju žena poduzetnica i drugim projektima Impact HUB-u Zagreb.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovom besplatnom webinaru, koji INTERA Tehnološki Park organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, mogu se prijaviti na linku.
akta.ba