Prijavite se na ART EXIBIT 2021

Embracing Our Differences je raspisao konkurs za art exibit 2021 za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da na svojstvene načine prikažu i podrže različitosti.
Media
OBLAST:
Umjetnost.
OPIS:
Umjetnici posjeduju moćno sredstvo da evociraju društvene promjene. Bez izgovaranja ijedne riječi, oni mogu da prosvjećuju, obrazuju i utiču na promjene širom svijeta. Prihvatanje naših razlika poziva vas da učestvujete u stvaranju društva u kome se prihvata različitost i slavi individualnost. Postanite dio ove promjene tako što ćete predati originalnu umjetnost „Prihvatanje naših razlika“ i njen godišnji međunarodni izložbeni umjetnički materijal na otvorenom koji sadrži 50 slika veličine bilborda širine 5 metara, visine 4 metra. Svako umjetničko djelo je stvoreno od strane domaćih i međunarodnih umjetnika, odražavajući njihovu interpretaciju naše teme „obogaćivanje života različitošću“. Izložba se održava tokom aprila i maja svake godine u ostrvskom parku, uz obalu Sarasota, na jugozapadu Floride. Od 2004. godine izložba je ugostila preko 3.000.000 posjetilaca i još 360.000 studenata, što predstavlja jedinstvenu priliku da iskusite važnost različitosti u našem životu.
USLOVI:
Mogu se prijaviti umjetnici, fotografi, profesionalci, amateri, studenti – svi mogu da učestvuju. Podstiču se nacionalne i međunarodne prijave. Nema naknade za podnošenje. Od umjetnika se traži da predstave svoje tumačenje teme „obogaćivanje života različitošću”. Vaša prijava mora biti originalan koncept i izvršenje, a ne kopija ili reprodukcija djela drugog. Konačan izbor za uključivanje vršiće tročlano vijeće umjetničkih profesionalaca zasnovano na umjetničkoj izvrsnosti i originalnosti u odrazu teme.
NAČIN PRIJAVE:
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na sljedećem linku: https://www.embracingourdifferences.org/…/2020_art…
ROK ZA PRIJAVU:
7. oktobar 2020. godine
Detaljnije: www.embracingourdifferences.org
(Mladiinfo.me)

Posljednji postovi