Prijavite se za NEXT IMAGE fotografsko takmičenje

NEXT IMAGE je fotografsko takmičenje otvoreno za učesnike širom svijeta, organizovano od strane kompanije HUAWEI. Glavne nagrade su novčanog tipa, uz još neke bonus kao što su novi telefoni i popusti i elektronski sertifikati. 

 

OBLAST:

fotografija

OPIS

Kao važan dio Huaveijevog plana NEXT-IMAGE, koji je započeo 2017. godine, godišnje nagrade NEXT-IMAGE Avards posvećene su tome da inspirišu korisnike mobilnih telefona širom svijeta na stvaranje nove vizuelne kulture. „NEXT“ u NEXT-IMAGE se odnosi na fotografe koji koriste alate sledeće generacije za kreiranje i širenje najsavremenijeg vizuelnog sadržaja. „SLIKA“ se odnosi kako na statične slike, tako i na nove oblike dinamičkog vizuelnog izražavanja. HUAWEI je predložio koncept „SLEDEĆE SLIKE“ ne samo da istakne dugogodišnje inovacije koje je unioo u polje vizuelnog izražavanja, već i da stvori koncept koji predstavlja novu rastuću školu fotografije.

Poslane fotografije ili video zapisi možda su samo grafički obrađeni pomoću telefona HUAWEI (prihvata se uređivanje u aplikacijama trećih strana).

USLOVI

Fotografije možete slati samo u .jpg formatu. Rezolucija kraće strane fotografije mora biti najmanje 1.000 piksela, a volumen  podataka jedne slike ne smije prelaziti 20 MB. Softver na računarima ili aplikacije trećih strana na telefonima mogu da obrađuju sve poslane video zapise, ali originalne datoteke i dalje moraju biti snimljene na telefonima HUAWEI. Zapremina podataka za jedan video zapis ne prelazi 500 MB. Svoje video zapise možete poslati u .mp4 formatu. Svaki učesnik će biti ograničen sa najviše trideset prijava. Jedna fotografija, jedan grupni skup ili jedan video zapis smatraju se jednim djelom.

NAČIN PRIJAVE 

Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU:

30.11.2021. godine

Detaljnije na:

https://gallery.consumer.huawei.com/next-image-2021/

(mladiinfo.me)