Program podrške mladim preduzetnicima

ROK ZA PRIJAVU: 1. novembar 2019. godine

Program podrške mladim preduzetnicima „Echoing Green Global“ nudi jednokratnu podršku mladim preduzetnicima širom svijeta kako bi realizovali svoje projekte i dobro+injeli boljoj međunarodnoj saradnji i ekonomiji. Ova vrijedna stipendija u visini od 80 hiljada dolara je namijenjena mladim kreatorima poslovne klime iz svih krajeva svijeta

OBLAST:
preduzetništvo
OPIS
Kandidati koji budu učestvovali u programu će, pored unosne podrške, imati priliku da ostvare svoje potencija kroz umrežavanje sa ostalim stipendistima koje je povezao ovaj program. Stipendista mora svojom originalnošću dokazati da zavređuje investiranje u njegov/njen projekat. Stipendija je namijenjena preduzetnicima, osoblju fakulteta i odgovornim pojedincima i investitorima.

USLOVI

Kandidat za ovu stipendiju mora dostaviti nacrt svog plana, nacrt projekta koji ne traje duže od dvije , godine i dokazati nezavisnost u svom poslovanju.
NAČIN PRIJAVE
Kandidati za stipendiju moraju dostaviti nacrt svog poslovanja, pismo preporuke, motivaciono pismo, video o sebi i video o tehničkim specifikacijama preko prijavne stranice programa.
ROK ZA PRIJAVU:

  1. novembar 2019. godine.

Više detalja: za više informacija posjetite zvaničnu stranicu programa.
Izvor: mladiinfo.me