Tuzla: Postani članica Tignuma – 2021!

Nahlin klub mladih “Tignum” i ove akademske godine otvara javni poziv za prijem novih članica.

Ukoliko želiš unaprijediti znanja i vještine koje posjeduješ i/ili učiti sasvim nove stvari uz mentorstvo iskusnih predavača/ica, družiti se i steći mnogo novih prijateljica, svoju pozitivnu energiju i ideje usmjeriti i primjeniti kroz društveni aktivizam, onda je „Tignum“ pravo mjesto za tebe.

Iza Kluba mladih je već dugi niz godina predanog rada i podrške djevojkama da usavrše svoja znanja i vještine pružajući im priliku da uče, istražuju lokalnu zajednicu te participiraju u projektima iz oblasti ljudskih prava, prava žena, slobode vjere, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i drugih oblasti.

Zapažen trud i zalaganje članica nagrađeni su pravom na učešće u Nahlinom programu stipendiranja.

Ukoliko imaš između 18 i 25 godina i tvoja su interesovanja prožeta kroz prethodno napisane rečenice, prijaviti se možeš ovdje.

Poziv za prijem novih članica bit će otvoren do 13. oktobra 2021. godine.

Ako želiš biti sigurna da je Nahla pravo mjesto za tebe, upoznaj se s našom MISIJOM i VRIJEDNOSTIMA i pridruži se ovom vrijednom timu.

Prati Klub mladih Tignum na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM, upoznaj se s njihovim radom i djelovanjem i ne propusti zanimljive sadržaje koje pripremaju u narednom periodu.

Kontakt za dodatne informacije: info@tuzla.nahla.ba ili na telefon: 035/ 205 – 699.