Uskoro u prodaji knjiga “Ramiz aga i 40 stručnjaka”

Slikovni rezultat za satro info ramiz aga
Preporod će početkom idućeg mjeseca, objaviti novu knjigu u saradnji s nekoliko izdavača, kako bi se pokrilo tržište Bosne i Hercegovine i Sandžaka. Knjiga naslova “Ramiz aga i 40 stručnjaka” je nastala po istinitom događaju, te može poslužiti mnogima kao primjer kako se kreira lagodan život.
“Knjiga je zapravo roman pisan po istinitom događaju. Glavni protagonista je cijenjeni SDA zastupnik Ramiz Salkić, koji je uposlio preko 40 stručnjaka u svom uredu, a na listi su se našli brojni članovi Stranke demokratske akcije. Iako je roman po istinitom događaju, samim tim je i jako poučno štivo mladima, koji u ovom suludom vremenu pokušavaju pronaći posao, te koje je sve metode potrebno koristiti kako bi se osigurala konkretna egzistencija. Knjiga će krasiti mnoge knjižare širom naše zemlje i Sandžaka, jer je ciljana skupina čitalaca Bošnjačka omladina. Svakako da će naša braća i sestre imati priliku naručiti knjigu i u dijaspori putem interneta”, rekla je Fethija Resić ispred Preporoda.
Knjiga je već dobila odlične kritike recenzenata, koji naglašavaju da se odavno bolja literatura nije pojavila na našem tržištu.
“Rasim može poslužiti kao metafora, koja dokazuje nemoguće. Jedna nevjerovatno široka ličnost, koja stavlja druge ispred sebe. On u biti ima ulogu Robin Huda, koji uzima pare iz budžeta i daje ih onima kojima je potrebno, te tako ugrožava svoju poziciju koju obnaša. Taj čin da preko grbače budžeta zaposlite preko 40 ljudi za svoje savjetnike je nadljudski čin kakve smo kroz historiju imali priliku da vidimo kroz Robin Huda, ili Vilijama Volasa, koji se borio za slobodu. Toplo preporučujem svima pročitaju ovo štivo, sigurno će ih iz korijena promijeniti”, rekao je Šaćir Filandra, recenzent knjige.
Knjiga “Ramiz aga i 40 stručnjaka” će biti dostupna po simboličnoj cijeni od 180 KM za sve nestranačke kadrove, dok će članovi SDA imati priliku da kupe po cijeni od 4,80 KM.
Preuzeto sa: https://satro.info/