Zanima te plaćena praksa u finansijama i računovodstvu? Fondacija Mozaik je pravo mjesto za tebe!

Iskoristi priliku da stekneš iskustvo u dinamičnom timu naredna tri mjeseca, uz plaćeni topli obrok i prevoz. 

Image
Kakvo je radno vrijeme?

Očekujemo da radiš 6 h dnevno, s tim da mentori i mentorice uvijek imaju razumijevanja za tvoje privatne obaveze (odlazak do fakulteta i sl.). Sa kolegama i kolegicama iz tima se dogovaraš oko planiranja i izvršavanja obaveza.
Ko se može prijaviti?
Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, želiš unaprijediti svoje vještine i steći radno iskustvo. Ako te zanima kako je raditi u jednom dinamičnom Finansijsko-administrativnom odjelu ovo je prava prilika za tebe.
Koje su moje obaveze tokom internshipa?
Rad u Finansijsko-administrativnom odjelu je vrlo dinamičan i ni jedan dan nije isti! Nekad ćeš imati više administrativnog posla, a nekad dan provesti u komunikaciji s mladim aktivistima i aktivistkinjama. Najzanimljivi su svakako online treninzi za mlade gdje imaš priliku upoznati mlade iz različitih zajednica i olakšati im administrativne izazove.
Koje vještine ću moći steći na ovoj poziciji?
Odgovornost, timski rad, organizacijske vještine, multitasking, fokusiranost na detalje… Najveća prednost je što ćeš raditi u Navision-u, računovodstvenom sistemu koji koristimo za evidentiranje troškova i izradu bilansa stanja, uspjeha, polugodišnjeg i završnog računa te izradu izvještaja za potrebe praćenja potrošnje.
Prijavi se putem linka: https://www.cognitoforms.com/MozaikFoundation/InternshipUFinansijskoadministrativnomOdjeluFondacijeMozaik2020
(lonac.pro)