Zeda i Fedi organizuju kreativnu radionicu „Izrada asesoara i nakita “


Nakit, satovi, broševi i ostali prikladni asesoari važan su dio modnog izričaja jer njime želimo dodatno istaknuti i upotpuniti odjevne kombinacije i svom stilu dati poseban pečat koji će nas razlikovati od drugih.
Izrada nakita i asesora kod kuće ulazi u kategoriju honorarnih poslova koji su sve popularniji posljednjih nekoliko godina. Iako je tržište veliko, uz mnogo truda, kvalitetnu izradu i dobru promociju, mnogi hobiji izrade nakita prerasli su u ozbiljne poslove.
Kako i gdje naučiti izrađivati asesoare i nakit? Ko organizuje kreativne radionice i gdje? Koliko koštaju? Ko se može prijaviti? Kako da i ja budem dio te priče?
MI ZNAMO! ?
Agencija ZEDA organizuje kreativnu radionicu „IZRADA ASESOARA I NAKITA“ uz sponzorstvo Fedi d.o.o. kod kojeg možete nabaviti sav potrebni repromaterijal.
Datum: 18.12.2019.
Vrijeme: 10:30 – 13:30
Ciljna grupa: od 15 do 45 godina starosti
Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).
Ovaj projekat finansiraju: Agencija ZEDA, Grad Zenica i Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta.
Učešće na radionicama je BESPLATNO ali je prijava OBAVEZNA.
Rok za prijave je 17.12.2019. ili do popune mjesta. (Prednost pri prijavama imaju oni koji do sada nisu bili učesnici naših radionica.)
Kontakt osoba  u Agenciji ZEDA je Ajna Dedić. Prijave isključivo na  032 449 – 412 u vremenu od 07:30 do 16:00 radnim danima.
 
Izvor: mreza-mira.net