CAT Welcome 🙂

Na sve strane se čuju mjauci mržnje. U Mostaru, u Doboju, Zenici i Sarajevu. Čuju se i u Brčkom i Bijeljini, a netrepeljivost RAT-a je otrovala i Vitez, Živinice i Zvornik...

O nama:

 

Dobro došli na našu stranicu!

 

Dopusti nam da ti se predstavimo u nekoliko narednih redova, a onda slobodno možeš nastaviti surfati kroz stranicu u potrazi za “meme-ovima”, videima i tekstovima koje smo vam pripremile.

Naša misija je započela u martu 2017. godine, kada smo odlučile koristiti naše njuške u borbi protiv radikalizma koji vodi ka nasilnom ekstremizmu i terorizmu. Tako je. Igrali smo na emocije, znamo da nas volite  

 

Od osnivanja naše prisustvo na internetu je u potpunosti unikatno i drugi nas prepoznaju kao brend, koji na alternativne načine dolazi do svojih “mačića”. Zajedno sa njima zagovaramo mir i osuđujemo negativne pojave na društvenim mrežama poput:
– Radikalizma koji vodi ka nasilnom ekstremizmu i terorizmu 
– Govora mržnje
– Fašizma
– Šovinizma
– Ekstremističkih pokreta i svih drugih pojava koje smatramo opasnim po naše mačiće 
 
Pored naše vjerne publike, “mačića”, naš rad su prepoznale mnoge organizacije civilnog društva iz BiH i regiona, ali i međunarodne organizacije. Zahvaljujući njihovoj podršci dobile smo mogućnost prezentovati našu zajednicu na velikom broju konferencija i događaja za mlade.
Sada nastavite surfati našom stranicom i uživajte u sadržaju koji smo vam pripremile. 
Živo i zdravo da ste nam 
Aj mjau! 

Facebook stranica projekta “Građani protiv terorizma” poznatija kao CATBiH u 2018. godini nastavlja sa radom na novim aktivnostima i na facebook stranici (www.facebook.com/CATBiH), ali i na web page-u (www.catbih.ba).

Kontakt forma