Novosti

BIRN BiH poziva studente i novinare na trening o javnim nabavkama

BIRN BiH poziva studente i novinare na trening o javnim nabavkama

BIRN BiH je ranije, koristeći javne nabavke, objavio Bazu službenih automobila institucija i javnih kompanija u BiH, koja sadrži sve tendere za kupovinu vozila u periodu od četiri godine, kao i vozne parkove stotina institucija i javnih kompanija i troškove njihovog održavanja. Podaci iz baze su korišteni za brojne analize, izvještavanja i istraživanja novinara kako iz BIRN-a BiH, tako i šire.

WARM Academy 2023

WARM Academy 2023

Učešće u Akademiji je besplatno ali je ograničeno na 30 mjesta. Učesnici WARM Academy odgovorni su za sve troškove koje mogu imati tokom održavanja događaja, poput smještaja, putovanja i drugih životnih troškova. Radni jezik tokom svih dana je engleski. Učesnici su obavezni prisustvovati na barem 80% događaja kako bi dobili certifikat.

Prijavite se za AYF stipendijski program

Prijavite se za AYF stipendijski program

AYF poziva sve zainteresovane da se prijave na radni program na kojem će učesnici imati priliku da u toku 9 mjeseci usavrše svoje individualne veštine u multikulturalnom okruženju koje odražava kako potrebe japanskog radnog mjesta tako i mogućnosti koje dolaze sa fleksibilnim i stimulativnim „učenjem kroz rad”.

OPENS State of EXIT

OPENS State of EXIT

Organizacije treba da pošalju osnove podatke, detaljan opis planiranih aktivnosti u okviru OPENS State of EXIT zone, neophodne tehničke uslove, kao i imena i prezimena dva predstavnika organizacije na zoni.

Youth Speak Forum – AIESEC

Youth Speak Forum – AIESEC

Ove godine #uzaiesec napravi #korakUnepoznato , pridruži se ostalim mladim koji imaju iste ciljeve kao i ti, slušaj odlične govornike, upoznaj se mnogim kompanijama i njihovim radom i tako zakorači u poslovni svijet