AI Lockdown – Virtualna team building avantura (VIDEO)

Fox in a Box pripremio je u ponudi novu virtualnu team building avanturu AI Lockdown u kojoj možete učestvovati online iz svih krajeva svijeta.
Podijeljeni u timove dobivate link za igru, dok komunikaciju između članova održavate kroz aplikaciju Zoom ili Teams.
Smještena u vaše nove uredske prostorije, igra će vas voditi kroz razne odsjeke kompanije u pokušaju gašenja umjetne inteligencije koja je preuzela cijelu zgradu!
“Budući da se većina poslova ovih dana odvija online, nema razloga zašto i team building to ne bi pratio”, navode iz Fox in a Box.

Na početku, u svakom timu igrači mogu jedni drugima dodijeliti tri različite uloge: posmatrač (pažnja za detalje), logika (razmišljanje van okvira) i tehnologija (matematika).
Svaka uloga ima svoje zadatke tokom igre, tako da su učinkovita komunikacija i timski rad ključni za uspješno izvršavanje misije.
Igrači moraju brzo razmišljati i još brže djelovati kako bi osvojili bodove prije isteka vremena. Cijela igra traje 50 minuta i neograničen broj timova može igrati, ovisno o veličini vaše kompanije, ali u svakom timu treba biti 3 – 6 igrača za optimalno igranje.
Potreban vam je samo računar i internet, igrate potpuno online klikom na link.
Kako bi dodatno doprinijeli vašem i iskustvu vaših uposlenih, uredski prostor igre se preimenuje i brendira logotipom vaše kompanije!
Neka vaš tim uvijek bude angažiran, povezan i raspoložen, bez obzira na udaljenost!

(hocu.ba)