Aplicirajte za GlobalGiving Accelerator virtuelni program

GlobalGiving Accelerator prilika je za vas i vašu organizaciju da izgradite vještine, pristupite alatima i razvijete bazu pristalica kako biste postigli uspjeh u grupnom finansiranju. Kada steknete diplomu, vaša organizacija postaje stalni član GlobalGiving-a i imaćete pristup svim alatima, obuci i individualnoj podršci dostupnoj u GlobalGiving zajednici.
OBLAST:
crowdfunding/grupno finansiranje
OPIS
GlobalGiving Accelerator je virtualni program obuke i kampanja grupnog finansiranja koji će vam pomoći da svoje prikupljanje sredstava podignete na viši nivo. Nakon neobaveznog jednodnevnog kurikuluma, ući ćete u akceleratorsku kampanju u kojoj ćete prikupiti najmanje 5.000 američkih dolara od najmanje 40 različitih donatora kako biste diplomirali i osigurali trajno mjesto za prikupljanje sredstava na platformi GlobalGiving. Teme treninga uključuju:

  • Crowdfunding 101;
  • mapiranje vaše potencijalne donatorske mreže;
  • pripovijedanje priča i žalbe putem e-pošte i
  • stvaranje SMART ciljeva.

Biće pružena podrška dok dolazite do sopstvenih mreža i dok ispričate svoju priču na nove i upečatljive načine. Donatori mogu dati američke dolare ili britanske funte, pomažući vam da dosegnete svoje pristalice u SAD-u, Velikoj Britaniji i šire. Takođe, oni će pružiti odgovarajuće podsticaje za vaše donatore i bonus nagrade za najuspješnije učesnike.
GlobalGiving Accelerator Program 2020
 
USLOVI
GlobalGiving prihvata prijave registrovanih neprofitnih organizacija širom svijeta. Organizacije moraju biti u mogućnosti da pokažu evidenciju o sprovođenju projekta i moraju proći kroz postupak dubinske analize.
NAČIN PRIJAVE
Apliciranje se vrši elektronski na linku: https://www.globalgiving.org/dy/v2/pe/application/start.html
ROK ZA PRIJAVU:

  1. oktobar 2020. godine

Detaljnije: https://www.globalgiving.org/accelerator/
(mladiinfo.me)