Besplatna online radionica: 1nspiring Day – Pretvorite ideju u poslovni plan

1nspiring & partneri vam nude priliku da nam se pridružite i razvijete vašu ideju sa nama.  

Besplatna online radionica: 1nspiring Day - Pretvorite ideju u poslovni planSvakog mjeseca organizujemo jedan online događaj na kojem kroz inspirativnu metodu pretvaramo ideje u realne planove, inspirišemo i povezujemo preduzetnice i preduzetnike. Prijavit se možete ovdje do 26. novembra. Radionica je besplatna za prvih 100 prijavljenih. 

  • Uvod u 1nspiring provjerenu metodu koja vas drži fokusiranim na vaš cilj
  • Praktični dio sesije na kojoj učite dok primjenjujete 1nspiring metodu
  • 100% podrška 1nspiring tima i vrijedna povratna informacija

1nspiring metoda je inovativna i predstavlja sintezu najprihvaćenijih implementiranih ideja koje se danas koriste u biznisu, kao što su zlatni krugovi (Simon Sinek), razvoj kupaca (Steve Blank), dizajn prijedloga vrijednosti (Alexander Osterwalder) i lean start-up (Eric Ries). 1nspiring metoda je objašnjena u knjizi “Vaš sljedeći korak u poslovnom razvoju / Pretvaranje ideja u stvarnost” koju smo nedavno preveli na naš jezik. PDF izdanje knjige možete preuzeti besplatno ovdje, a printano izdanje naručiti ovdje.  

Naša je misija da vas inspirišemo i povežemo sa drugim poduzetnicima kroz jednostavan pristup, podršku i nove prilike. To radimo kroz trening i podršku zasnovanim na provjerenoj metodi koja vas na jednostavan način vodi do uspjeha. Naš moto je da na brz i jednostavan način transformišemo ideje u stvarnost!
Uz garanciju poslovnog akcijskog plana za 1 sat i vašeg poslovnog plana za 1 dan, nudimo nevjerovatna rješenja uz sjajan timski rad u letu.
Inspiracija je osnova našeg rada!