BH ROOTS: Online radionica o LinkedIn-u

Nakon niza uspješnih projekata, kao i posljednja dva webinara „Mogućnosti mladih u digitalnom dobu“ i “Kako napraviti CV?”, u najavljenoj SERIJI PREDAVANJA (WEBINARA) u kojima smo naišli na pozitivan feedback i veliki odziv omladine, nastavljamo sa trećim webinarom na temu LinkedIn-a, na vaš zahtjev.
How to Use LinkedIn Effectively During Your Job Search | TopResume
Tragom osnovnih ciljeva naše serije webinara – pružanja osnovnih znanja, vještina i uputa mladim ljudima u što uspješnijem suočavanju sa izazovima online svijeta, predstojeći webinar ima za cilj da upozna mlade ljude sa LinkedIn-om, poslovno-društvenom platformom koja pruža veće mogućnosti predstavljanja sebe, vlastitih postignuća i rada, stvaranja i dobijanja poslovnih prilika te umrežavanja sa drugima iz iste grane zanimanja, kao i potencijalnim poslodavcima.
U ovoj radionici, nastojat ćemo pružiti vam korisna znanja u vezi LinkedIn-a, s tim da početna tačka radionice zavisi od vas. Zbog toga, obratite posebnu pažnju na posljednje tri stavke prijave, koje su direktno povezane sa Vašim iskustvom na LinkedIn-u i očekivanjima od naše radionice.
Prijava na link
(hocu.ba)