DOCExDOCE 2021 – Takmičenje za studente arhitekture

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Arhitektonski fakultet Univerziteta u Sarajevu i ove godine ambasador najvećeg takmičenja za studente arhitekture u Evropi. Ovogodišnje ambasadorice za Sarajevo su Alda Dževlan i Adela Banda.

Ovakva takmičenja predstavljaju izazov studentima da iskušaju svoje mogućnosti i da za kratko vrijeme pokažu svoje sposobnosti, te da uz kreativan i orginalan način prikažu jako dobra rješenja.
Prošlogodišnje takmičenje je donijelo čak 3 nagrade za student našeg fakulteta na ovom Evropskom takmičenju.
Pokušajmo da nastavimo tu tradiciju!
 Takmičenje traje 54h, te u tom periodu je potrebno da na zanimljiv, kreativan, orginalan i funkcionalan način date odgovor na zadatu temu.
Za sve koji su ostvarili učešće i završili svoj rad, Asocijacija studenata arhitekture će simbolično uručiti certifikate sa vašim imenima.
 Radi se u grupama, od 2 do 4 studenta. Nije važno koja ste godina studija, važno je da ste spremni na rad i da želite pobjedu!
Studenti sa Internacionalni univerzitet u Sarajevu i International Burch University se također mogu prijaviti.
Link za prijave : www.docexdoce.com/sign-up
Radi vođenja evidencije, potrebno je da se svi zainteresovani koji popune prijavu jave u inbox na našim zvaničnim stranicama Asocijacije studenata arhitekture ili lično jednoj od ambasadorica.
Za više informacija nas možete kontaktirati ili putem Facebook i Instagram stranice Asocijacije ili na privatne profile ovogodišnjih ambasadora.
FACEBOOK
http://docexdoce.com/
(hocu.ba)