Emir (38) iz Sarajeva po uzoru na princa Harrya prestao uzimati džeparac od roditelja

Nakon što se velika frka i panika podigla oko odluke Megan Markle i njenog supruga da napuste velegrad i bogatstva koja idu uz bivstvovanje u kraljevskoj porodici, mladić iz Sarajeva Emir (38) odlučio je da više neće uzimati džeparac od roditelja i da će se napokon osamostaliti u finansijskom smislu dok živi s roditeljima.
“Vrijeme je. Odlučio sam. Znate, ako princ može da kaže da neće više biti na sisi svoje bake i da neće primati džeparac od nje vala mogu i ja. Nisam ja ništa gori od princa, ono, imam ja svoje ja i ako on može onakvo bogatstvo da ostavi mogu i ja da ostavim sigurnost džeparca koji mi moji roditleji penzioneri daju svake sedmice. On je stvarno veliki čovjek i treba biti uzor svim mladim osobama s Balkana koje nisu sigurne da li je pravo vrijeme da se pozdrave sa sigurnim primanjima za kafe i kladionice i da počnu postajati finansijski nezavisni. Ne znam, nekako me je baš pogodio ovaj njegov gest i iz tog razloga sam se dobro zapitao o tome šta ja radim u svom životu i koliko to sve zapravo ima smisla. Mislim moji imaju neku normalnu penziju, tri ili četiri stoje od kojih daju neke dvije-tri na moje bivstvovanje dok tražim posao. Znate kako je, plate su male a ne bih ni ja, kao diplomirani politolog, da baš radim svašta jer ipak imam diplomu” – izjavio je Emir za naš portal.
Slikovni rezultat za prince harry
Kako nam je najavio u razgovoru, Emir planira u ovom prelaznom periodu da i dalje uzima novac od roditelja dok se ne snađe, ali kako kaže, to će biti nešto sitno samo da se za kladionice i teretane ima.
Napomena: Naglašavamo da ovo nisu stvarni događaji, već da je u pitanju satira.
Preuzeto sa: https://satro.info/