Experience centar za mlade: Ne propustite INSTAGRAM LIVE sa poslodavcem iz Amerike

Jedan od najpopularnijih i najprivlačnijih programa za sve studente je upravo Work and Travel USA koji mladim ljudima omogućava da 5 mjeseci provedu u Americi, rade, putuju, zarade i steknu nevjerovatno iskustvo koje će pamtiti do kraja života.

Prijave za novu sezonu ovog programa su počele i povodom toga Experince Centar za mlade organizuje “online kafu” ili instagram live sa jednim od poslodavaca iz Amerike, Jeffom koji je menadžer jednog Caffee Shop-a u Lake Placidu.
Lake Placid je inače jako popularno i turistički atraktivno mjesto koje naši student uvijek rado biraju kao svoju destinaciju u Americi.  Ukoliko si zaljubljenik u prirodu, sport i umjetnost, onda je Lake Placid pravo mjesto za tebe. Ovdje ćeš pronaći mjesto za sebe, imati priliku za opuštanje, planinarenje i se one rekreativne stvari koje si želio u prirodi ali do sada nisi imao priliku ostvariti. Lake placid je takođe mjesto koje ima jako dobru sezonu, puno posjetilaca visokih klasa koji imaju ali i žele potrošiti novac. Upravo zbog toga je ovo dobra prilika kako za opuštanje tako i za rad. Nalazi se u gornjem državnom New York-u u Nacionalno parku Adirondack.
Na ovom online event-u imaćete priliku da iz prve ruke dobijete informacije o trenutnom stanju u SAD-u, da saznate kako i na koji način funkcioniše work and travel program i  da pitate sve ono što vas zanima .
Work and Travel USA namjenje je svim ambicioznim studentima koji su željni avanture i novih iskustava.
Kada: 12.09. (Subota)
Vrijeme:  21:00h
Gdje: Experience instagram profil  (@experience.bih)
(hocu.ba)