Fahrudin Solak podigao optužnicu protiv krivine u kojoj je pao s motora #SJAŠITE

Fahrudin Solak je prije nekoliko mjeseci doživio saobraćajnu nesreću na motoru, a danas je pokušao tražiti odštetu u iznosu od gotovo 2.000 KM zbog nesretnog slučaja. Nakon odbijanja zahtjeva, Solak je odlučio podići optužnicu.
Faktor | Direktor FUCZ-a Fahrudin Solak dobio novu funkciju
“Ta krivina mi je uvijek zadavala probleme i siguran sam da je imala nešto protiv mene. U trenutku kada sam postao prvi čovjek kriznog štaba, mnogi su me optuživali za različite radnje, a krivina je garant bila na strani te grupe građana koji su me stavljali na stub srama. Imam čvrste dokaze da je ona krivac zbog čega sam pao s motora i sada ćemo to sve fino poredati na sudu”, kaže Fahrudin Solak.
Solak ističe da vozi motor gotovo čitav život i da nije imao niti jedan pad. Kaže da savladava krivine bez problema i da nema teorije da je pao sam od sebe.
“Imam toliko krivina iza sebe da je ova mala maca. Ako već Vlada Federacije BiH ne želi da mi plati odštetu, ja ću fino na sudu da se ganjam s krivinom i dobit ću barem trostruko od cifre koju sam tražio. Bolje bi im bilo da su mi dali te dvije milje i da se ne blamiramo ovako javno, ali ako već neće, neka nose ljagu sa sobom. Zamislite samo te vlade da nemaju bijedne dvije milje da daju nekome”, dodao je Solak.
Solak je također dao ponudu da se postigne sporazum na sudu s krivinom, u sklopu kojeg bi ona trebala isplatiti 5.000 odštete i kako ne bi krivično odgovarala za ovaj nemili slučaj.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.