Film Pipeline – Prijavite se na takmičenje za kratke filmove

Godišnje takmičenje za kratke filmove traži reditelje koji mogu pružiti raznolik i zanimljiv sadržaj.
10 Ways to Think Like a Professional Filmmaker - Videomaker
OBLAST:
Film
OPIS:
Film Pipeline stvorio je platformu koja se značajno razlikuje od tipičnog festivala: odabrani učesnici dobijaju upoznavanje sa menadžerima i agentima za potencijalno predstavljanje, pojedinačnu saradnju sa Film Pipelineom za razvoj ili produkciju drugih scenarija i proširenu promociju njihovog kratkog filma ili pilot serije.
Nakon dvije decenije otkrivanja novih projekata kroz pisanje scenarija, pisanje TV-a i takmičenja Pipeline Media Group (PMG) donosi dinamičan, praktičan proces industrijskog olakšavanja na Film Pipeline. Ovo omogućava i novim i sezonskim filmskim stvaraocima da pokušaju da finansiraju i produciraju svoj rad, kao i da istaknu svoje talente kako bi privukli interesovanje izvršnih radnika koji mogu da napreduju u karijeri.
USLOVI:
Samo jedna osoba iz filmskog tima treba da se registruje, bilo da je to pisac, reditelj ili producent. Nema ograničenja ukoliko je film već bio prikazivan na nekom od festival.
NAČIN PRIJAVE:
Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacione forme na sljedećem linku: https://filmpipeline.com/film-pipeline-competition-terms/
ROK ZA PRIJAVU:
03.11.2020. godine.
Detaljnije: https://filmfreeway.com/
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi