Javna tribina: „Biti ravnopravan u svijetu različitosti“

Udruženje Samostalan korak vas poziva na javnu tribinu „Biti ravnopravan u svijetu različitosti“, u subotu, 05.03.2022. s početkom u 13:00, u Centru za slijepu i slabovidnu djecu i omladinu, Ramiza Salčina br. 6.Društvo žene s invaliditetom doživljava aseksualnim bićima, koja nemaju pravo na reproduktivno zdravlje, seksualne odnose i ostvarivanje u ulozi majke.

Stoga je ova tribina prvenstveno namijenjena osobama s invaliditetom, ali su dobrodošli svi oni koji bi htjeli saznati sve što su oduvijek htjeli znati iz oblasti ginekologije.Predavač ove edukativne, informativne i savjetodavne tribine je Prim. dr. Taib Delić, dr. med.

Pitanja za doktora možete poslati putem e mail-a: udruzenjesamostalankorak@gmail.com
ili u inbox.

Moderatorica tribine je Azira Softić.PRIJAVE su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.Tribinu organizuje Udruženje Samostalan korak u sklopu projekta „Savjetovalište za osobe s invaliditetom“, podržanog od strane Općine Vogošća. Voditeljica projekta je Almira Hasić.

Radujemo se Vašem dolasku!

FB event

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.