Kafa sa SYS Company u toku izolacije na temu “Komunikacija u vrijeme Corone”

Kafa sa SYS Company tokom izolacije
Četvrtu kafu ispijamo na temu: Upravljanje promjenama tokom Corone!
07.04. u 12h sa Damirom Karamehmedovićem i Safetom Zečevićem.
Petu kafu ispijamo na temu: Komunikacija u vrijeme Corone! 10.04. u 12h sa Nazifom Hasanbegovićem.

Kafa sa SYS Company u toku izolacije na temu 'Komunikacija u vrijeme Corone'
Vjerujemo da mnogima nedostaje svakodnevna kafa sa kolegama, partnerima ili kupcima. Smatramo da rad udaljeno od doma ne znači da se ne možemo družiti i zajedno popiti kaficu, ovaj put gledajući se putem online kolaboracijskih alata . Iz tog razloga SYS Company planira organizaciju niza kratkih, besplatnih online druženja u trajanju 60 min pod nazivom Kafa sa SYS Company tokom izolacije, tokom kojih ćete imati priliku sa našim konsultantima prodiskutovati najaktuelnije teme iz svijeta finansija, prodaje, marketinga, tehnike i sl., ali sa posebnim osvrtom na činjenicu da Coronavirus mijenja način na koji živimo i radimo.
Za vrijeme Corone promjene u poslovnom okruženju su tako brojne i tako učestale, da ih je gotovo nemoguće pratiti. Mudri su poduzetnici svjesni da te promjene bitno utječu i na način kako treba voditi poslovanje, te su stoga pripravni prilagoditi svoje poslovanje tim promjenama kako bi ostali konkurentni.
Uz pomoć Damira i Safeta, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.
Petu u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Komunikacija u vrijeme Corone!
Tajna kriznog komuniciranja nije pitanje kako komunicurati potrebu ili dobro u odnosu na loše, već je to prevencija da loše da ne postane gore
Uz pomoć Nazifa Hasanbegovića, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.
Prisustvo druženju sa SYS Company je besplatno uz obaveznu registraciju!
Rezervišite svoje mjesto!
Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:
E-mail: edu@sys.baTel: 061 184 255
Akta.ba