Konkurs – Budi Muško klub

U našoj škrinji ideja uvijek se priprema nešto novo. BMK konkurs je tu!

Ovaj konkurs prati glavne ideje našeg kluba:

  1. “Zdravi životni stilovi”
  2. “Promjena koju želim vidjeti u svijetu”

Potrebno je da napišete prozni rad ili nacrtate crtež na jednu od zadatih tema.
Prozni radovi se dostavljaju na e-mail adresu bmk.tuzla@gmail.com
Radove je potrebno otkucati u Word dokumentu, font Times New Roman, veličina fonta 12. Iznad sastava pišete šifru koju samu osmislite. Uz dokument u kojem ćete napisati svoju priču, potrebno je da dostavite još jedan dokument u kojem ćete napisati: šifru koju ste odabrali, ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresu, broj telefona i kratku biografiju. Radovi koji ne budu sadržavali nešto od navedenog neće biti uzeti u razmatranje.
Crteži se dostavljaju putem pošte na adresu : TTC Telex, Klosterska 15
Oni koji se odluče za crtanje, na poleđini svoga rada pišu šifru koju su osmislili. U kovertu sa crtežom ubacite poseban papir na kojem ćete napisati: šifru koju ste odabrali, ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresu, broj telefona i kratku biografiju. Crteže crtati na papiru A3 formata.
Na konkursu mogu učestvovati učenici svih osnovnih i srednjih škola i studenti. Radove je potrebno dostaviti najdalje do 29.12.2020.godine. Jedan takmičar može poslati samo jedan rad (jedan crtež ili jedno prozno djelo). Za dva najbolja rada iz obje kategorije obezbijeđene su vrijedne nagrade. Pobjednici će biti objavljeni 31.decembra na našoj Facebook i Instagram stranici.
Za sva pitanja obratite nam se putem Mail-a.