Let Her Debate: Dvodnevna radionica za razvoj govorničkih vještina i samopouzdanja kod žena

Opis eventa:

Let Her Debate je dvodnevna radionica osmišljena s ciljem poticanja i podrške ženama u razvoju njihovih govorničkih vještina, samopouzdanja i liderstva. Ovaj interaktivan događaj omogućuje sudionicama da steknu znanja, vještine i sigurnost potrebne za učinkovito javno izražavanje i sudjelovanje u debatama.

Prvi dan radionice fokusiran je na osnove govorničkih vještina. Sudionice će imati priliku naučiti o tehnikama javnog nastupa, strukturiranju govora. Kroz teorijski dio i praktične vježbe, radionica će pomoći sudionicama da poboljšaju svoj nastup i nauče kako privući pažnju publike.

Drugi dan radionice posvećen je debatiranju. Sudionice će se upoznati s osnovnim principima debatiranja, analizirati različite vrste argumenata i strategije komunikacije. Također će imati priliku razviti kritičko razmišljanje, sposobnost brzog reagiranja i artikulacije svojih stavova.

Let Her Debate okuplja inspirativne govornice i stručnjake iz područja komunikacije i liderstva koji će podijeliti svoja iskustva i pružiti mentorstvo sudionicama.

Ova dvodnevna radionica je namijenjena ženama od 15 do 25 godina sa područja grada Sarajeva koje žele unaprijediti svoje govorničke vještine, poboljšati samopouzdanje i stvoriti snažan utjecaj u javnom prostoru.

Lokacija: Sarajevo

Vrijeme: 22. i 23. juni 2023.

Pridružite nam se na Let Her Debate radionici i otkrijte svoj puni potencijal kao govornica i liderica.

Projekat je podržan od strane:

NATIONAL ENDOWMENT  FOR  DEMOCRACY – NED

Žene za žene internacional

CEI Nahla

 

Prijavi se klikom OVDJE

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“