USAID Turizam traži pojačanje

USAID-ov projekat „Razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam) olakšava ekonomski rast koji je vođen na širokim osnovama i promoviše društveni sklad kapitalizirajući bogato kulturno naslijeđe i prirodne ljepote zemlje. Projekat Turizam podržava oporavak turističkog sektora BiH od negativnih utjecaja pandemije njegujući saradnju između svih nivoa vlasti, industrije i dionika zajednice.

Otvorena pozicija: LOKALNI KONSULTANT ZA UVOĐENJE PRINCIPA OSNAŽIVANJA ŽENA U TURISTIČKU INDUSTRIJU U BOSNI I HERCEGOVINI

Projekat Turizam, koji je započeo u avgustu 2020. godine, je petogodišnji projekat vrijedan 20 miliona dolara koji implementira Chemonics International.

Molimo vas da popunite formular za prijavu u nastavku i priložite svoju biografiju i propratno pismo do 30. juna 2023. Kandidati će se redovno pregledavati dok se ne popune pozicija. Bez upita putem telefona ili e-pošte, molim. Finalisti će biti kontaktirani.

Chemonics je poslodavac jednakih mogućnosti/afirmativne akcije i ne diskriminira u svom odabiru i praksi zapošljavanja.

 

Za više informacija i prijavu klikni ovdje.

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“