Milioneri mu okrenuli leđa, ali nije odustao: U Bijeljini ostvario ideju iz Beča, mini-biznis pokrenuo na triciklu (FOTO)

“U Beču dok sam radio kao građevinac svaki dan sam prolazio pored momka koji prodaje kafu na triciklu. I tako sam došao na ideju. U vozu sam stalno zamišljao kako ću ja ovo prodavati u mojoj Bijeljini”, počinje priču za portal InfoBijeljina Dragan Petrić.

Prema njegovim riječima naši sugrađani su zaintrigirani, stiglo je nešto novo u Bijeljinu.
“Svi pitaju šta radim i pričaju unaokolo o triciklu. Trenutno u ponudi imam sok od zove, domaći kolač i grickalice. Uskoro će biti napici od kafe (frapućino), standardna kafa, cijeđeni sokovi, kroasani, mafini i krofne”, rekao nam je Dragan.
Kako dodaje tricikl još nije završen i ima još korekcija na njemu dok ne bude završna verzija.
“Trebam još napraviti tendu, kutiju za skladištenje namirnica, ofarbati ga u drugu boju. Tek tada će imati potpuni sjaj i retro fazon”, dodaje Petrić.

Ispričao nam je i zanimljivu priču o tome kako je tražio sponzore da pokrene svoj biznis.
“U protekle dvije godine javljao sam se milionerima i raznim firmama da mi budu sponzori. Od njih sam prvo tražio novac i nisam dobijao nikada pozitivan odgovor. Pričao sam sa jednim čovjekom i on mi je rekao da tražim tricikl da mi naprave. Tako sam otišao do naše firme “Elvaco met-pro”, gdje sam dobio pozitivan odgovor. Zahvaljujem se ovom prilikom svim direktorima i radnicima Elvaka”, priča iskreno Dragan za portal InfoBijeljina.

Ovaj mladi Bijeljinac radno vrijeme sa triciklom, kako kaže, prilagođava sebi.

“Po danu najčešće idem da radim za dnevnicu. Uveče oko 18 sati izađem na kej i budem do 22 sata. Cilj mi je da obilazim cijeli grad (trg, park, bolnica, šetalište). Na kraju bih poručio svima da istraju u svojim ciljevima, jer vrijedi”, zaključio je na kraju Petrić.
(infobijeljina)