MLADI TUZLACI – Novopečeni bračni par medeni mjesec odlučio provesti na putovanju kroz BiH i snimiti brojne ljepote (VIDEO)

Mladi bračni par iz Tuzle Damir i Mia Lutvija svoj medeni mjesec odlučili su provesti u Bosni i Hercegovini. Na nesvakidašnjem putovanju susreli su se s brojnim ljepotama, a svoje iskustvo prenose i kroz video uradak. Kao novopečeni supružnici Damir Lutvija i Mia Lutvija – Kačar imali su sreću u nesreći da u vrijeme pandemije koronavirusa Bosnu i Hercegovinu odaberu kao destinaciju za bračno putovanje.

“Vođeni mišlju da nije bitno gdje smo, samo da smo skupa, krenuli smo iz Tuzle do Krajine, preko Glamočkog i Livanjskog Polja, srednje Bosne do Hercegovine, cijelim putem uz pratnju neprikosnovenih ex-yu hitova”, kaže Damir Lutvija.

Prenoseći svoja iskustva sa ovog putovanja poručuje da su ostajali oduševljeni prizorima koje su vidjeli, posmatrajući rijeke, jezera, životinje, ali i pejzaže, za koje nisu ni znali da postoje u našoj zemlji. “Najbolje od svega, toliko smo još toga na spisku imali, a što nismo ni stigli obići”, navodi ovaj mladi Tuzlak.

Kao što je i poznato, pandemija koronavirusa nametnula je svima drugačije tokove života. Brojna planirana putovanja su otkazana, a građani naše zemlje godišnje odmore koriste obilazeći prirodne ljepote širom Bosne i Hercegovine.Damir i Mia s druge strane pokazuju da je jedinstven medeni mjesec, koji ostaje u sjećanju do kraja života moguće provesti i u našoj zemlji.
Izvor:klix