Mreža za izgradnju mira objavljuje Javni poziv za učešće na dvodnevnom treningu za izgradnju mira 5 – 7. juli 2023., Neum

Mreža za izgradnju mira poziva sve zainteresirane učesnike_ce da se prijave na dvodnevni trening za izgradnju mira koji će biti održan od 5 – 7. jula 2023. godine u Neumu.

Trening će se sastojati od niza praktičnih vježbi i diskusija o pozitivnoj i nenasilnoj komunikaciji, vođenju dijaloga, osnovama ljudskih prava i diskriminacije te izgradnju mira.

Ovim načinom održavanja treninga bismo željeli održati nivo prisutnosti pozitivnih priča u medijima i pozvali bismo vas da nakon treninga dijelite vaše priče sa nama i zajedno ispunjavamo medijski prostor onime što civilno društvo čini za mir u Bosni i Hercegovini.

Broj učesnika je ograničen, i molimo vas da se u što skorijem roku prijavite na poziv kako biste osigurali sebi mjesto. U slučaju većeg broja prijava, Mreža za izgradnju mira će vršiti selekciju učesnika_ca te obavijestiti odabrane učesnike_ce.

Prijave se vrše putem online obrasca do 1. jula 2023. godine, do 23:59 sati.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na e-mail info@mreza-mira.net

Preuzeto sa: mreza-mira.net

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi