NAAEE traži 30 vođa koji su spremni da mijenjaju svijet!

NAAEE traži 30 vođa koji su spremni da mijenjaju svijet, mlađih od 30 godina, i koji koriste ekološko obrazovanje da bi izgradili održivu budućnost za sve.

OBLAST:

Obrazovanje o životnoj sredini

OPIS:

Ovogodišnja generacija, dobiće globalno priznanje za svoj rad i pridružiće se rastućoj alumni zajednici, nadahnjujućih EE lidera, sa stalnim mogućnostima za profesionalni razvoj i umrežavanje. Od 2016. godine, NAAEE-ov program EE 30 Under 30 prepoznao je 150 pojedinaca iz 34 zemlje koji prave razliku kroz EE. Ovaj program su omogućili Globalno partnerstvo za obrazovanje o životnoj sredini, Vells Fargo i Američka šumarska služba.
Nagrađeni u EE 30 Under 30 Class 2020 uključuju socijalne preduzetnike, umjetnike, istraživače i edukatore iz 14 zemalja. Oni će se pridružiti globalnoj zajednici lidera EE 30 Under 30 i dobijaće stalnu podršku da prošire svoj uticaj umrežavanjem, vršnjačkim mentorstvom, profesionalnim razvojem i mogućnostima bespovratnih sredstava.

USLOVI:

Nominovani moraju biti mlađi od 30 godina (do 31. decembra 2021. godine) i pokazati svoj potencijal, koristeći obrazovanje o zaštiti životne sredine na bilo koji način.

NAČIN PRIJAVE:

Prijave se vrše online, na njihovoj stranici.

ROK ZA PRIJAVU:

05.05.2021.
Pročitajte više na njihovoj stranici.
(mladiinfo.me)