Nakon 14 godina provedenih u domu poručuje: Otišla bih i s muškarcem i hobotnicom! (FOTO)

Ella Dvornik je na svom Facebooku podijelila komentar osobe koja tvrdi da je 14 godina provela u domu za djecu bez roditeljskog staranja.


Fotografija komenara i poruka koju sam komentar šalje počela je velikom brzinom da se širi društvenim mrežama, te je izazvala burnu reakciju homofoba, ali ipak bilo je i onih koji su svojim komentarima htjeli da iskažu podršku i odobravanje.

Njezin komentar prenosimo u cijelosti:

“Ja sam provela 14 godina u domu i da ti iskreno kažem, u to doba, da su došle tri žene i htjele da pođem s njima ne bih se ustručavala. Da su to bila dva muškarca. Muškarac i dvije žene. Žena i medvjed. Muškarac i hobotnica. Nebitno. Bila bi sretna da imam porodicu i nekog tko je za mene tu u svim trenutcima, a ponajviše u onim najgorim.  Vidim da očito samo mislite na neki moral, ali ni u kojem slučaju na dobrobit nas djece iz domova. Ne znate vi šta znači biti sam u ovom velikom svijetu”, napisala je.
Nije poznato tko ga je napisao jer je ime osobe koja je ostavila komentar precrtano.
No ona se očito referira na odluku Ustavnog suda  i homofobne komentare koji su se pojavili kao odgovor na odluku suda.

Podsjećamo Ustavni sud u Hrvatskoj odlučio je da istospolni parovi u Hrvatskoj imaju pravo biti udomitelji pod istim uvjetima kao i svi drugi!

Predsjednik Ustavnog suda podsjeća kako se prema Ustavnom zakonu o Ustavnom sudu ustavnosudske odluke moraju provoditi, a Vlada je dužna to osigurati. – Poanta ove odluke je da se usluga udomljavanja mora svima omogućiti pod jednakim uvjetima neovisno o tome jesu li potencijalni udomitelji istospolne orijentacije. To ne znači da su oni privilegirani, nego im se udomljvanje mora omogućiti ukoliko ispunjavaju zakonom propisane uvjete – rekao je Šeparović.
GALERIJA: