Odskočna daska – Elvedina Mujagić: “Budite hrabri i ne odustajte od svojih snova zbog prve kritike koju dobijete!” (VIDEO)

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.
Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.
Gošća naše današnje emisije je Elvedina Mujagić, učenica prvog razreda srednje medicinske škole u Tuzli, a pored škole bavi se folkorom i plivanjem, te pisanjem. Elvedina nam je otkrila kako je nastao njen prvi roman, a više o tome pogledajte u videu:

(hocu.ba)