Odskočna daska: Od fotografije kao hobija do Sarajevo Film Festival televizije – Edim Turčinović (VIDEO)

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.
Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.
U ovoj epizodi Odskočne daske svoj recept za uspjeh s nama je podijelio Edim Turčinović, fotograf i član oficijalne Sarajevo Film Festival televizije. Kako je Edim ostvario ovaj nevjerovatni uspjeh, ali i druge zanimljivosti iz njegove životne priče i savjete poslušajte u nastavku. Edimov rad možete pratiti na instagram profilu woodside.weddings.

(hocu.ba)