Odskočna daska: Zavirite u REMEDIESLAB – malu riznicu znanja (VIDEO)

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam influenseri i treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.
Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.
U ovoj epizodi Odskočne daske svoj recept za upjeh s nama su podijelila Ema i Sumeja, kreatorke male riznice znanja – REMEDIESLAB. Na ovom profilu dijele korisne i stručne savjete o zdravlju, ali i mnogobrojne savjete koji će pomoći svakom studentu. Na njihovom Instagram profilu ćete sigurno pronaći nešto za sebe, a o samoj ideji za pokretanje bloga i o njihovoj odskočnoj dasci poslušajte u nastavku.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_amZJb6-PcU?feature=oembed]
 
(hocu.ba)