Odskočna daska: Zerina Zinger – Inspirišite se, učite i stvarajte (VIDEO)

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.
Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.
U ovoj epizodi Odskočne daske svoj recept za uspjeh s nama je podijelila Zerina Zinger, dizajnerka enterijera koja je svoj uspješni put započela još u Tuzli, a stigla sve do Amerike i radila na velikim projektima, te ostvarila saradnje na koje je danas ponosna. Zerina se bavi i freelancingom i grafičkim dizajnom, a njena priča je zaista motivirajuća. Učenje i stvaranje su dio Zerinine svakodnevne rutine, a poruke koje ima za vas poslušajte u nastavku. Zerinu možete pratiti i na njezinom Instagram profilu.

(hocu.ba)

Posljednji postovi