Oglas za posao – Melanie.ba

Melanie.ba je internet trgovina koja se bavi maloprodajom visokokvalitetnih proizvoda, kao što su igračkedodaci za njeguizdrav razvoj djeteta.

Osnovani smo u novembru 2021. godine sa misijom da ponudimo proizvode za djecu koji će mališane učiniti sretnima, a roditelje oduševiti kvalitetom. Maksimalan trud ulažemo u prodajnu podršku našim klijentima. Najveće nam je zadovoljstvo biti tu tokom svakog koraka kupovine: od pregleda proizvoda koji klijentu najviše odgovaraju, do krajnje isporuke narudžbe na adresu.

S ciljem da osiguramo kontinuirano zadvoljstvo naših klijenata proširujemo svoj tim u Sarajevu za poziciju:

Sale Administrative Assistant (on-line store)

  • Sviđa ti se pomisao da savjetuješ i pomažeš kijentima prilikom narudžbe proizvoda;
  • Rado ispratiš cijeli prodajni proces od narudžbe do isporuke proizvoda;
  • Voliš da upravljaš ulazom i izlazom robe i sarađuješ sa računovodstvom;
  • Struktura i organizacija su ti bitni elementi u poslu;
  • Zanimaju te proizvodi za bebe i djecu.

Ukoliko se pronalaziš u gore navedenom opisu, iskoristi svoje znanje i pridruži se timu Melanie.ba.

Koga tražimo?

Tražimo osobu koja će jasno i slobodno komunicirati sa klijentima usmenim ili pisanim putem (telefon, facebook, instagram,tawk.to), organizovati svoje poslovne aktivnosti na efikasan način, sa strpljenjem i razumijevanjem pristupiti klijentima, te voditi brigu o zalihama robe i upravljati administrativnim poslovima. Kandidat treba da posjeduje napredan nivo informatičke pismenosti, te da pokazuje otvorenost za učenjem novih znanja. Poželjno je poznavanje engleskog jezika na B1/B2 nivou i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Nudimo:

  • Popust za sve prozivode Melanie.ba  – Prilika da kupuješ dječije prozivode po povoljnijim cijenama.
  • Opušteno radno okruženje – Mi ti dajemo okvire ti upravljaš svojim radnim zadacima i rokovima.
  • Mogućnost rada sa svjetski poznatim brendovima  – Najprodavaniji proizvodi sa modernim dizajnom i velikom upotrebnom vrijednosti.

Zainteresovane kandidate koji imaju navedene kompetencije pozivamo da se prijave na oglas i pošalju svoju biografiju na e-mail adresu: info@melanie.ba sa naznakom „Sale Administrative Assistant“ najkasnije do 04.05.2023.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju i možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@melanie.ba.

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi