Online kurs: Korak bliže poslu iz snova – Napravite savršen LinkedIn profil!

Koja ću znanja steći?

  • Saznaćete kako da napravite savršen LinkedIn profil koji će privući pažnju poslodavaca i regrutera.
  • Naučićete kako da iskoristite LinkedIn za izgradnju mreže kontakata i povećanje vidljivosti vašeg profila.
  • Videćete kako da objavljujete kvalitetan sadržaj koji će vas učiniti primećenim i povećati vaše šanse za pronalaženje posla iz snova.
  • Otkrićete kako da se ponašate na LinkedIn-u, koje su najbolje prakse i kako da izbegnete uobičajene greške koje mogu uticati na vašu reputaciju i šanse za napredovanje u karijeri.
  • Steći ćete veštine potrebne za efikasnu komunikaciju sa poslodavcima i regruterima na LinkedIn-u.

Zašto baš ovaj kurs?

Znate li da LinkedIn ima preko 700 miliona aktivnih korisnika širom sveta? Prema istraživanju koje je sproveo LinkedIn, profili koji su detaljniji i imaju veći broj veza imaju i do 36 puta veću verovatnoću da će biti primećeni od strane poslodavaca. ????

Upravo zato, ovaj kurs vam pruža sjajnu priliku da naučite kako da napravite savršen LinkedIn profil koji će vam pomoći da se istaknete u mnoštvu i povećate svoje šanse za pronalaženje posla iz snova. Kroz praktične zadatke, naučićete kako da unapredite svoj profil, izgradite mrežu kontakata i objavite kvalitetan sadržaj koji će vas učiniti primećenim.

Kako je LinkedIn jedna od najpopularnijih platformi za regrutere, pohađanjem ovog kursa dobićete i uvid u to kako poslodavci koriste LinkedIn u procesu zapošljavanja i kako da svoj profil prilagodite njihovim potrebama.

Zato, ako želite da unapredite svoju karijeru i povećate svoje šanse za pronalaženje posla iz snova, pridružite nam se na ovom kursu!

Otvoriti sebi vrata ka sledećem profesionalnom uspehu. Zaslužujete ga! ????

Prosečna plata profesionalca

Istraživanje koje je sproveo LinkedIn 2019. godine pokazalo je da je više od 75% poslodavaca izjavilo da proveravaju LinkedIn profile kandidata pre donošenja odluke o zapošljavanju.

Kandidati sa sređenim profilima uvek im se čine privlačnijim i profesionalnijim, što dovodi i do većih zarada.

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem.
  • LinkedIn profil.

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Više informacija na: thekampster.com