Otvorene prijave za Golden Drum 2021

REGION – Organizatori Golden Drum otvorili su prijave za dodjelu nagrada. Nova struktura takmičenja koja uvodi sekcije One-Channel, Omni-Channel, Craft i Creative Business Excellence Drum, kao i posebne grupe koje prikazuju lokalni duh, radove u korist dobrobiti društva, kao i radove nastale kao odgovor na pandemiju korona virusa, osmišljena je da nagradi najbolje kreativce i kreativna poslovna rješenja.

Miha Bevc, direktor takmičenja rekao je: „Posle izazovne godine za našu industriju – i svijet uopšte – svi smo morali da se zaustavimo na trenutak i razmislimo o našim daljem putu. U Golden Drum-u smo iskoristili godinu da ponovo izgradimo takmičenje iz temelja, tako da je pogodnije za trenutne i buduće komunikacijske trendove. Preoblikovali smo i udvostručili broj žirija – sa dva na četiri. Sekcije, grupe i kategorije su takođe obnovljeni: sada uključuju Creative Business Excellence Section i Covid-19 Group, poslednju sa 50% popusta na sve radove stvorene kao odgovor na pandemiju Covid-19. Sve ovo – i još više – urađeno je imajući na umu jednu stvar – Re:Start budućnosti naše kreativne industrije. Radujem se što ću ponovo vidjeti poslednje dvije godine vašeg uvijek inspirativnog rada.“
Učesnici iz 38 zemalja mogu da prijave svoja kreativna rješenja koja su prvi put emitovana, objavljena ili primijenjena u periodu od 1. januara 2019. do 1. septembra 2021. Rok za prijavu je 13. avgust.
Više informacija možete pronaći na sajtu https://goldendrum.com/
(marketingmreza.rs)