Ovo znači biti odgovoran: Restoran u Amsterdamu na neodoljiv način omogućio siguran posjet svojim gostima

Mediamatic Eten restoran je sa adresom u Amsterdamu koji se, poput mnogih ostalih ugostiteljskih objekata, uz mjere zaštite od širenja corona virusa, morao prilagoditi novim odredbama.Na taj izazov ovaj restoran je odgovorio kreativno, ali i itekako ugodno za svoje posjetitelje.


Proširio je prostor restorana na neodoljivi način, dizajnirajući staklene kućice s pogledom za koje su mnogi jedva čekali rezervirati svoje mjesto.Činjenica da su sva mjesta već rezervirana i rasprodana to i dokazuje.
Restoran koji je poznat u Amsterdamu po svom meniju prilagođenom za vegane tako je pretvorio posjet svom interijeru i eksterijeru u zabavno i jedinstveno iskustvo koje bismo i sami htjeli iskušati.

Sunčana terasa uz obalu, s čarobnim pogledom iz ovih kućica sa najdražim ljudima uz ukusna jela zvuči kao itekako dobar način kako provesti slobodno poslijepodne u Amsterdamu, zar ne? Više o rezervacijama koje se uskoro ponovo otvaraju, meniju, lokaciji i drugim detaljima o Mediamatic ETEN restoranu otkrijte OVDJE